search

Thema's

VIP

Na de opheffing van de productschappen, is COV VIP de belangen gaan behartigen voor de (geassocieerde) leden die actief zijn op 3e landen. Bedrijven die op grond van hun lidmaatschapsprofiel van deze extra dienst gebruik maken, kunnen terecht bij Steve Venneman. Deze bedrijven worden ook regelmatig via een aparte COV-VIP nieuwsbrief over relevante ontwikkelingen geïnformeerd en nu dan ook via dit besloten gedeelte van de COV website.

Het netwerk van landbouwraden ondersteunt Nederlandse bedrijven in de agrarische sector bij hun internationale ambities.
Het landbouwradennetwerk heeft 45 vestigingen en bestrijkt in totaal 70 landen. De landbouwraden werken vanuit Nederlandse ambassades en consulaten in regio’s die kansen bieden voor Nederlandse agrarische bedrijven. U vindt hier alle landbouwraden.

Ziet u kansen op buitenlandse markten? Het COV VIP helpt u graag uw ambities waar te maken. Voor uw succes, én voor het succes van Nederland. Of u nu een startende of ervaren ondernemer bent op de internationale markt. En of het nu gaat om handel, investeren of innovatie.

Wat uw internationale plannen ook zijn, om ze te realiseren heeft u de juiste contacten nodig. Het COV VIP heeft een uitgebreid netwerk van kantoren in het buitenland. We zijn ter plekke aanwezig, kennen de lokale spelers, netwerken en markt en weten om te gaan met taal- en cultuurbarrières. We adviseren, leggen contacten en openen deuren voor u.

De overheid en het COV VIP zet zich actief in voor de belangen van bedrijven en organisaties in het buitenland. Door het positioneren van bedrijven, kennisinstellingen en sectoren of het verminderen van handelsbarrières. Ook voor hulp bij zakelijke problemen of lokale procedures kunt u bij ons terecht. We kunnen niet altijd een oplossing garanderen, maar we kunnen ons wel hard maken voor uw belangen en via de juiste contacten het gesprek aangaan.

Recent gerelateerde informatie


nieuws

Geen gegevens beschikbaar

 • Documenten

  Geen documenten beschikbaar

  standpunten

  Geen gegevens beschikbaar

 • Documenten  Geen documenten beschikbaar

  Nieuws  Geen documenten beschikbaar

  Standpunten  Geen documenten beschikbaar